Storitve in oprema / Amenities


Vsaka soba ima ključavnico, ki vam zagotavlja zasebnost.

Kopalnice so skupne in so na voljo v vsakem nadstropju. Poleg kopalnic so na voljo tudi ločena stranišča. Vsaka kopalnica je opremljena s sušilcem za lase.

Zajtrk je za doplačilo na voljo vsako jutro v skupni jedilnici od 8:30. do 9:30. ure. Če potrebujete drugačen čas zajtrka, nam to sporočite ob prihodu.

Nudimo brezplačno parkirišče v sklopu nastanitve. Če prihajate z večjim vozilom ali prikolico, je parkirišče zagotovljeno v bližini.

Poskrbljeno bo za brisače, šampon in milo.

Za doplačilo so na voljo tudi prostori za pranje in sušenje oblačil.

Hiša je opremljena z brezplačnim wi-fi internetom.

Sobe v zgornjem nadstropju so opremljene s klimatsko napravo z nadzorno ploščo, ki je enostavna za uporabo. Sobe v pritličju nimajo klimatske naprave, saj ni potrebna zaradi zelo debelih sten.

Sobe so opremljene z ogrevalnim sistemom, ki ga lahko uporabljate v hladni sezoni.

V skupni jedilnici so na voljo električni grelnik za vodo, skodelice in brezplačna kava in čaj. Kuhinja je na voljo za uporabo čez dan, razen v času priprave zajtrka.

Na vrtu lahko uživate v visečih mrežah in ležalnikih v senci.

Each room has a lock to guarantee you privacy.

Bathrooms are shared and are available on each floor, with its own window and shower. Separate toilets are also availabe next to the bathrooms. Each bathroom comes with a hairdryer.

Breakfast is optional and is served every morning in the shared dining room from 8:30am to 9:30am. If you require a different timing for breakfast, please advise us on arrival.

We offer free parking on site, if you come with a larger vehicle or a trailer, parking is provided closeby.

Towels, shampoo and soap will be provided.

There are washing and drying facilities for clothes for guests to use at additional charge.

The house is equipped with free wi-fi internet.

Top floor rooms are equipped with air conditioning and an easy to use command panel. Ground floor rooms do not have air conditioning as it is not needed due to very thick walls.

The rooms are equipped with a heating system you can use during cold seasons.

There is is an electric kettle, cups and complementary cofee and tea bags available in the shared dining room area. The kitchen is availabe for use during the day, except during the preparation of breakfast.

In the garden you can enjoy hammocks and deckchairs in the shade.